Van Tilburg Energie Design bestaat 30 jaar!

21-05-2022

30-jarig jubileum

Het begon op 21 mei 1992, toen Mart van Tilburg de installatietak van zijn toenmalige werkgever overnam. Installatiebedrijf M. van Tilburg BV was een feit. In korte tijd wist het familiebedrijf, toen met zeven werknemers, een solide naam op te bouwen als betrouwbare W-installateur en pionier op het gebied van warmtepomptechnieken.

30 jaar later werken we met 55 collega's en zijn we een innovatief adviserend installatiebedrijf, dat werkt voor klanten binnen de overheid, zorg, onderwijs en het mkb. Als regionaal familiebedrijf blijven wij investeren in onze medewerkers en bouwen duurzame relaties op met onze klanten. Ook de jeugd enthousiasmeren we al op jonge leeftijd voor de techniek.

Van Installatietechniek naar Energie Design

Al 30 jaar lang spelen wij in op de ontwikkelingen en kansen binnen onze branche: klimaatverandering, de energietransitie, technische innovaties en het veranderde bouwproces.

Wij ontwerpen, bouwen en beheren duurzame en toekomstbestendige klimaatinstallaties in gebouwen en geven advies op dit gebied. Hiermee zorgen we voor een gezonde en comfortabele leef- en werkomgeving. Een gebouw met zo min mogelijk energiekosten, dat voldoet aan de wettelijke eisen en waar het prettig is om te werken. Nu én in de toekomst. Een integrale aanpak is hierbij essentieel.

Een jaar lang feest!

Speciaal voor dit jublieumjaar hebben we ons logo aangepast. Op maandag 23 mei starten we dit feestelijke jaar met een heerlijk ontbijt voor alle collega's.

We blijven het hele jaar op verschillende manieren aandacht geven aan dit jubileum. Zo gaan we in juni een weekend weg met collega's, organiseren we een wielertocht voor onze klanten en leveranciers en vieren we het 30-jarig bestaan tijdens onze bouwvakviering en kerstborrel.

 

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt