Bewust Veilig-Dag 2022

29-03-2022

Alle dagen van het jaar is veiligheid belangrijk, maar vandaag staan wij hier extra bij stil. Ook Van Tilburg Energie Design creëert een extra moment van bewustwording tijdens de Bewust Veilig-dag!

Vanaf vandaag hebben alle collega’s een bouwhelm met ons logo erop. Ook zijn onze werknemers op de bouwplaats getrakteerd op iets lekkers en hebben we de Bewust Veilig-Krant bij hen onder de aandacht gebracht.

Veilig en gezond werken is van ons allemaal en kan niet genoeg aandacht krijgen, daarom heeft onder andere Techniek Nederland onder het motto ‘’We blijven er op hameren’’ dit jaar weer een Bewust Veilig-dag georganiseerd. Eén dag per jaar waarop we met zijn allen aandacht besteden aan bewust veilig en gezond werken. Zodat iedereen aan het eind van de werkdag weer veilig naar huis kan en straks gezond en fit met pensioen.

Wil je zelf actief meedoen vandaag? Ga dan naar Bewust Veilig-games – Bewust Veilig en speel op de telefoon of computer vier Bewust Veilig-games. Leuk én met inhoud. Naast inzicht- en behendigheidsspelletjes en een video quiz is er een uitgebreide persoonlijkheidstest. Voor elke persoonlijkheid worden specifieke risico’s en tips voor veilig en gezond werken gegeven.

 

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt