Gezondste regio 2025

28-02-2017

Donderdag 30 juni 2016 organiseerde Gezondste Regio 2025 het tweede gezondheidscafé bij Van Tilburg Installatietechniek BV. Tijdens deze avond namen een zestal gasten aan tafel plaats om onder leiding van presentator Rob van Lieshout te praten over gezondheid, nieuwe initiatieven rond gezondheid in de regio en lopende projecten.

In een RTL Late Night-achtige sessie gingen Marleen van Rijnsbergen (gedeputeerde Werk en Welzijn Provincie Limburg), Maik van Tilburg (directeur Van Tilburg Installatietechniek), Bart Everaerts (directeur Martin Cuypers), Ingrid van der Sterren (eigenaar Van der Sterren Marketing & Communicatie), Ruud Verheggen (pastoor parochiefederatie Maasdorpen) en Bram Jacobs (initiatiefnemer popcollectief De Muzikantine) met elkaar in gesprek. Deze laatste heeft eveneens een muzikale bijdrage voor deze avond geregeld. Daarnaast gaven studenten van Wageningen UR een korte presentatie en belichtte Kees Sanders, alias Keezus Christus met grappige filmpjes het thema gezondheid van een heel andere kant.

Omroep Reindonk maakte een leuke reportage van de avond.

Het was een inspirerende en geslaagde avond en wij waren zeer verheugd met de grote opkomst voor deze Gezondste regio 2025 bijeenkomst. Ook op deze manier wil Van Tilburg Installatietechniek graag haar maatschappelijke betrokkenheid laten zien! 

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt