Kinderopvang ’t Nest – een frisse omgeving

22-05-2018

De luchtkwaliteit in een gebouw is van groot belang. Zeker als er veel personen, in dit geval kinderen, in een pand aanwezig zijn. Te weinig verse lucht kan zorgen voor diverse klachten en versnelt de overdracht van infectieziektes.  

Kinderopvang ’t Nest heeft Van Tilburg Energie Design gevraagd om te monitoren hoe het gesteld is met de luchtkwaliteit en daar waar nodig verbeteringen aan te brengen.

Deze maand zijn op diverse locaties van ’t Nest meetinstrumenten geïnstalleerd waarmee op afstand o.a. de temperatuur, CO2-concentratie en luchtvochtigheid gemonitord kan worden. De medewerkers van ’t Nest kunnen zelf ook zien hoe het gesteld is met de kwaliteit in de diverse ruimtes. Buiten de maandelijkse rapportages, kunnen zij op elk gewenst moment inloggen en real-time-gegevens inzien.

Van Tilburg Energie Design zal de komende maanden proactief deze locaties monitoren. Na deze periode wordt bekeken welke aanpassingen noodzakelijk zijn voor een gezonde omgeving voor nu én in de toekomst.

Naast de locaties van ’t Nest gaat van Tilburg Energie Design ook de monitoring verzorgen bij een aantal basisscholen van Dynamiek scholengroep in de Gemeente Horst aan de Maas.

Op naar een frisse omgeving voor onze kinderen!

 

 

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt