Maak kennis met Ian!

23-09-2022

Ian Cox is begin september gestart aan zijn BBL-opleiding Werktuigbouwkundige Installaties en werkt bij ons als leerling-monteur. De komende vier jaar werkt Ian samen met een van onze ervaren monteurs. Hij loopt mee op de bouw en leert daar de kneepjes van het vak. Daarnaast heeft hij praktijkdagen bij IW Zuid-Oost. Eén dag per week gaat hij naar school om de theorie onder de knie te krijgen. Zo ontwikkelt hij zich tot een zelfstandig installatiemonteur.

Wij zijn erg blij met de komst van Ian en wensen hem veel succes en werkplezier!

BBL-traject

Wil jij net als Ian ook aan de slag in de techniek? De jeugd heeft de toekomst en technische vakmensen zijn nodig om de energietransitie voor elkaar te krijgen. 

Leerlingen die hun vmbo- of havo-opleiding hebben afgerond kunnen kiezen voor een BBL-traject op mbo-niveau. Leerlingen werken bij ons drie of vier dagen per week onder begeleiding van een ervaren monteur. Eén dag per week ga je naar school. Het grote voordeel van een BBL-traject is dat je het vak in de praktijk leert van professionals, je direct een baan en salaris hebt en een arbeidsovereenkomst voor de duur van je opleiding.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Linda Lucassen via personeel@vantilburgbv.nl

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt