Maik mede-eigenaar BINX Zuid

20-12-2022

Vanaf juli 2022 is Maik van Tilburg mede-eigenaar van BINX Zuid, onderdeel van BINX Smartility. BINX is een integraal bouw- én installatiebedrijf dat slimme en toekomstbestendige utiliteitsgebouwen ontwerpt en realiseert. BINX is in 2014 opgericht in Groenlo en heeft in november 2021 ook een vestiging in Rotterdam geopend: BINX West. 

BINX Zuid verzorgt grote nieuwbouwprojecten volgens het Design & Build-principe (UAV-gc) in de utiliteit. Het werkgebied is, zoals de naam al zegt, het zuiden van Nederland.

Integrale aanpak bouw

Een aantal jaren geleden kwam Maik in contact met de twee eigenaren van BINX. Al snel bleek dat zij dezelfde denkwijze hebben over de integrale aanpak binnen de bouw. Slim als bouwpartners samenwerken voor een zo duurzaam mogelijk gebouw met een optimaal comfort. Alleen op deze manier realiseer je een gebouw met optimale technische prestaties.

Het bedrijfspand van Van Tilburg bouwde Maik 10 jaar geleden al op deze integrale wijze. Met als resultaat dat het gebouw toen al voldeed aan de klimaatdoelstellingen van 2050.

Loes blijft algemeen directeur 

Voor Van Tilburg Energie Design verandert er niets nu Maik deze nieuwe uitdaging aangaat. Loes blijft als algemeen directeur de dagelijkse leiding binnen het bedrijf houden en Maik is als eigenaar op strategisch niveau betrokken.

Doordat we ons netwerk binnen de bouw en installatietechniek uitbreiden levert het voordelen op voor zowel Van Tilburg als voor BINX. We kunnen van elkaar leren én samenwerken waar mogelijk. 

Energie Design

Van Tilburg heeft de laatste jaren flink ingezet om het binnenklimaat en energieverbruik van utiliteitsgebouwen te optimaliseren. Voor ons is energie design: de verduurzamingsslag die nodig is om onze klanten mee te nemen in de energietransitie. Steeds vaker zijn we in een vroeg stadium betrokken om onze klanten te adviseren over de mogelijke stappen hierin.

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt