Onderhoud w-installaties Den Doelhof en Heihorst

14-12-2022

Vanaf januari 2023 verzorgen wij het preventief en correctief onderhoud aan de w-installaties van basisschool Den Doelhof in Meijel en basisschool De Heihorst in Heibloem. Deze basisscholen vallen onder Stichting Katholiek Basisonderwijs Meijbloem (SKBM).  

Onze vaste partner Energa neemt de elektrotechnische onderhoudswerkzaamheden voor zijn rekening.

Den Doelhof in Meijel is een nieuwe school. Deze nieuwbouw heeft Van Tilburg helaas niet mogen realiseren, maar in goed overleg met de uitvoerende partij heeft de opdrachtgever ervoor gekozen om na de garantieperiode het onderhoud te gunnen aan een regionale partij.
Ook basisschool De Heihorst in Heibloem is overgenomen voor onderhoudswerkzaamheden.

Vanaf januari verzorgen wij de wettelijke keuringen, inspecties en andere onderhoudswerkzaamheden die nodig zijn voor een storingsvrije en optimale werking van de installaties in deze gebouwen.

Goed afgestelde installaties zorgen voor energiezuinige en comfortabele schoolgebouwen, met een gezond binnenklimaat. Dit draagt bij aan de energietransitie, beheersbare exploitatiekosten én verbetert de leerprestaties van de kinderen.

Namens Van Tilburg zal Bas Peeten als klantverantwoordelijke deze nieuwe klant met open armen ontvangen en volledig ontzorgen, samen met ons team van enthousiaste monteurs. Een leuk detail is dat de kinderen van een aantal collega's hier zelf op school zitten.

Wij bedanken SKBM voor het vertrouwen in van Tilburg. Op naar een mooie, duurzame samenwerking!

Meer weten over onze service- en onderhoudswerkzaamheden? Neem contact op met onze vakgroep Service & Onderhoud via 077 - 398 8040 of kijk op onze website.

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt