Onderhoud w-installaties Gilde Opleidingen

04-11-2022

Vanaf 1 januari 2023 verzorgen wij het preventief en correctief onderhoud aan de w-installaties van zes locaties van Gilde Opleidingen in Oostrum, Roermond, Venlo en Weert.

Op deze locaties leidt Gilde Opleidingen vakmensen op met praktijkonderwijs dat aansluit op de echte wereld. Ook veel van onze collega's hebben hun mbo-opleiding op een van de locaties van Gilde Opleidingen gevolgd.

Vanaf januari verzorgen wij de wettelijke keuringen, inspecties en andere onderhoudswerkzaamheden die nodig zijn voor een storingsvrije en optimale werking van de installaties in deze zes gebouwen. De elektrotechnische onderhoudswerkzaamheden worden vanaf volgend jaar door onze partner Energa uitgevoerd.

Goed afgestelde installaties zorgen voor energiezuinige en comfortabele schoolgebouwen, met een gezond binnenklimaat. Dit draagt bij aan de energietransitie, beheersbare exploitatiekosten én verbetert de leerprestaties van de kinderen.

Wij bedanken Gilde Opleidingen voor het vertrouwen en kijken uit naar een fijne en duurzame samenwerking!

Meer weten over onze service- en onderhoudswerkzaamheden? Neem contact op met onze vakgroep Service & Onderhoud via 077 - 398 8040 of kijk op onze website.

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt