Samenwerking OGVO

21-03-2022

OGVO en Van Tilburg gaan samenwerking aan

Het contract is getekend! We zijn trots en verheugd te mogen melden dat wij sinds deze maand het preventief en correctief onderhoud aan de w-installaties van de scholen binnen Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken (OGVO) verzorgen.

OGVO verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. De Onderwijsgemeenschap is een samenwerkingsstichting, opgebouwd uit drie gelijkwaardige campussen: het Blariacumcollege, College Den Hulster en het Valuascollege.

Het gebouwenbestand bestaat uit een bestuursgebouw en drie scholen, en is zeer divers. De installaties hebben hierdoor een middelmatige tot hoge complexiteit. Wij verzorgen de wettelijke keuringen, inspecties en andere onderhoudswerkzaamheden die nodig zijn voor een storingsvrije en optimale werking van de installaties.

Goed afgestelde installaties zorgen voor energiezuinige en comfortabele schoolgebouwen, met een gezond binnenklimaat. Dit draagt bij aan een beter klimaat, beheersbare exploitatiekosten én verbetert de leerprestaties van de kinderen.

Wij bedanken OGVO voor het vertrouwen en kijken uit naar een fijne en duurzame samenwerking!

Meer weten over onze service- en onderhoudswerkzaamheden? Neem contact op met onze vakgroep Service & Onderhoud via 077 - 398 8040 of kijk op onze website.

 


 

 

 

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt