Goede Doelen

24-01-2020

Ook dit jaar schenken we weer een bedrag aan een goed doel! We hebben onze collega's gevraagd welke (regionale) goede doelen zij graag steunen. Samen hebben we gekozen voor onderstaande initiatieven.

Stichting Verborgen Wensen
Deze lokale stichting organiseert en ondersteunt activiteiten voor de kwetsbare medemens in de breedste zin van het woord. Dit kunnen mensen met een beperking zijn of bijvoorbeeld mensen die het niet breed hebben. Door voor hen iets te organiseren, geven ze deze mensen even een onbezorgde tijd. Meer informatie.

Bleumkes vaan Geluk
Bleumkes vaan Geluk is een belangeloos initiatief in de Gemeente Horst aan de Maas, welke alleenstaande en/of eenzame ouderen verrast met een persoonlijk bezoek en een bloemetje. Zij zetten deze ouderen in het zonnetje en geven ze een klein moment van geluk. Het bloemetje draagt de mooie boodschap dat ze er mogen zijn en dat er aan hen gedacht wordt. Meer informatie.

Bosbranden Australië
In Australië woeden al maandenlang verwoestende bosbranden. Miljoenen hectare gingen verloren, zeker 28 mensen overleden en volgens het WNF zullen er ruim een miljard dieren sterven. Er zijn een hoop initiatieven gestart voor financiële steun, waaronder  de flessenactie van groep 7 van de Doolgaard in Horst. Deze klas heeft flessen opgehaald voor de dieren in Australië. Wij hebben het bedrag dat zij hebben opgehaald verdubbeld.

Vrijdag 24 januari hebben wij de cheques aan deze mooie initiatieven uitgereikt.

 

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt