Uitbreiding Auto Arena - Venlo

15-03-2018

Aan de Celsiusweg in Venlo wordt op dit moment hard gewerkt aan de uitbreiding van het Auto Arena-park. Buiten de verbouwing van het huidige SEAT- en bedrijfswagengedeelte, wordt aan de andere kant van de weg een geheel nieuw mobiliteitscentrum neergezet. Een mooie aanleiding voor een interview met Anita Clevers van Auto Arena, over de samenwerking die zij hebben met Van Tilburg Energie Design.

“We kennen Van Tilburg al een aantal jaar. Ze zijn, net als wij, gevestigd in Noord-Limburg en actief als partner van VVV-Venlo. Aangezien de uitbreiding van een dusdanig grootte is, willen we samenwerken met betrouwbare partners”. Aldus Anita.

Oplossingen aandragen
Auto Arena vindt het belangrijk dat haar partners betrouwbaar zijn én oplossingsgericht denken. “Van Tilburg Energie Design heeft vanaf het begin van de bouw geduldig geluisterd naar onze wensen en interessante oplossingen aangedragen. Zo hebben we bestaande luchtverwarmers en verwarmingsketels kunnen herplaatsen. Duurzaam hergebruik, maar ook een kostenbesparing. En dat zonder de beoogde kwaliteit uit het oog te verliezen. Ook gaven ze tijdig aan wanneer wij hen van informatie moesten voorzien. Een mooie stok achter de deur voor ons.”

Advies voor de toekomst
Auto Arena werkt al enkele jaren tevreden samen met Van Tilburg Energie Design. Buiten de uitbreiding verzorgt Van Tilburg ook het beheer van alle locaties van Auto Arena. “We hebben een heel fijn contact met de collega’s van Van Tilburg; ze zijn erg betrokken en staan dicht bij ons als klant." Auto Arena adviseert Van Tilburg om ook in de toekomst zo dicht mogelijk bij de klant te blijven. Zeker gezien de groei die ze doormaken. Op de vraag of ze ook een verbeterpunt kon noemen, moest Anita even nadenken “Ze zijn erg bescheiden. Ze mogen best laten zien waar ze allemaal mee bezig zijn.”.

Het mobiliteitscentrum zal vanaf deze maand in gebruik worden genomen. De Rent-afdeling komt in dit pand, net als de werkplaats. Daarnaast komt er een wasstraat die voorzien is van geavanceerde hightech-snufjes. De verbouwing van het SEAT-pand zal rond de zomer worden afgerond. Hier komt een showroom voor SEAT en worden de bedrijfswagens gepresenteerd.

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt