Uitbreiding Serviceteam

17-09-2021

Ons serviceteam is sinds deze maand uitgebreid met drie nieuwe collega's. Vanwege een uitbreiding van ons klantenbestand hebben we zowel binnen als buiten versterking gekregen. Wij stellen onze nieuwe collega's graag aan jullie voor!

Op links staat Sjoerd van Heeswijk. Sjoerd is een zeer ervaren servicetechnicus. Hij werkt al jaren in de installatietechniek en kent de kneepjes van het vak. Hij is gecertificeerd om SCIOS-keuringen uit te voeren en dit wordt ook een van z'n taken bij ons.

Naast hem staat Remmelt Veenje. Remmelt is opgeleid tot installatiemonteur en servicetechnicus en heeft ruime kennis op het gebied van meet- en regeltechniek. Hij heeft in het verleden gewerkt als technisch adviseur en veel NEN 2767-inspecties uitgevoerd. Deze kennis komt goed van pas bij zijn werk als onderhoudsmonteur bij Van Tilburg.

Rechts zien jullie Sten Nijssen. Na zijn opleiding heeft hij geruime tijd gewerkt bij een technisch installatiebedrijf. De laatse tijd werkte Sten als servicecoördinator. Hij weet dus hoe je zorgt voor een vlekkeloze planning en coördinatie van de service- en onderhoudswerkzaamheden. 

Wij zijn erg blij met deze mannen in ons team en wensen ze veel succes en plezier!

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt