Van Installatietechniek naar Energie Design

06-07-2017

De installatiebranche schreeuwt om verandering. In een klassieke situatie vraagt een opdrachtgever een architect om een ontwerp van een nieuw pand te maken, de uitvoerende partijen worden pas in een latere fase betrokken. Om echter een optimaal gebouw te realiseren is het wenselijk om al vanaf het begin na te denken over de behaaglijkheid en exploitatiekosten van het gebouw dat gerealiseerd wordt. Daarbij is een samenwerking met alle partners in de bouwketen essentieel.    

Energie Design
Van Tilburg Energie Design, van origine Van Tilburg Installatietechniek, is een bedrijf dat steeds vaker de regisseursrol bij de realisatie van een optimaal gebouw op zich neemt. Hierbij werken wij integraal samen met partners in de gehele bouwketen.

Door onze jarenlange kennis en ervaring in de installatiebranche leveren wij een belangrijke bijdrage aan de realisatie van een gebouw. Door vanaf de ideefase in een bouwproces mee te denken, zorgen wij ervoor dat architectuur, bouwfysica en techniek in balans zijn en blijven. Invloeden van buitenaf, zoals de ligging van het gebouw, weersomstandigheden en activiteiten in het gebouw hebben allemaal effect op de leefomgeving. Door deze zo vroeg mogelijk in kaart te brengen is het mogelijk om een zo optimaal mogelijk gebouw te realiseren met de meest gunstige levenscycluskosten oftewel Total Cost of Ownership (TCO). Het comfort van de eindgebruiker staat hierbij centraal; een fraai en comfortabel gebouw met een optimaal energiedesign.

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt