van Tilburg
van Tilburg
  • Bewust

Bewust

Milieubewuste en energiezuinige oplossingen voor het gebouw.

Een omgeving waarin mensen zich goed voelen en goed blijven voelen, daar willen wij een bijdrage aan leveren. We bouwen graag een school, bedrijfspand, verzorgingstehuis of andere openbare ruimte- die optimaal afgestemd is op het gebruik en de gebruiker.

Ons ultieme doel: gezonde gebouwen realiseren zowel economisch als ecologisch verantwoord met een aangenaam binnenklimaat, waar gebruikers optimaal kunnen presteren.

Wij nodigen u uit om dit met ons te realiseren.

Slim

Innovatief en op maat gesneden Energie Design. 

Ons Energie Design is continu gericht  op het in balans brengen van architectuur, bouwfysica en techniek. We hanteren daarbij een brede definitie van efficiëntie, die zich niet louter beperkt tot het onderwerp energie en CO2 vermindering, maar ook met name op de totale levenscycluskosten ofwel Total Cost of Ownership (TCO) van een gebouw. Voor het analyseren en ontwerpen maken we gebruik van verschillende methoden en instrumenten.

  • Slim
  • Samen - Collega's Van Tilburg Energie Design

Samen

In nauwe samenwerking met onze partners, medewerkers én u.

Een integrale benadering van projecten is van essentieel belang om met onze opdrachtgevers en bouwpartners bewust, slim en samen te komen tot het beste resultaat. Alle beslissingen, in elk stadium, werken immers op elkaar door. Ontwerpkeuzes hebben invloed op het beheer en  op de exploitatiekosten, materiaalkeuzes hebben effect op het onderhoud en de duurzaamheid. De integrale aanpak die we daarbij hanteren geeft ons de mogelijkheid om architectuur, bouw en techniek optimaal op elkaar af te stemmen. Daarbij treden wij steeds vaker op als regisseur.

Historie

Van Tilburg Energie Design bestaat in 2017 25 jaar. In 25 jaar hebben we ons ontwikkeld van een bedrijf dat zich puur richt op installatietechniek naar een bedrijf dat veel meer doet: een gezonde omgeving bouwen en behouden. De mens staat hierbij centraal. Wij ontwikkelen en realiseren een omgeving waar mensen zich goed voelen, energiebesparing behaald wordt en mensen optimaal kunnen presteren.

image description

30-jarig jubileum

Op 21 mei bestaat Van Tilburg Energie Design 30 jaar!

image description

Nieuwe positionering: Van Installatietechniek naar Van Tilburg Energie Design

Van Tilburg Energie Design heeft als ultieme doel: gezonde gebouwen realiseren, zowel economisch als ecologisch verantwoord, met een aangenaam binnenklimaat, waar gebruikers optimaal kunnen presteren.

image description

Realisatie van ons eigen pand

De bouw van ons nieuwe pand aan de Expeditiestraat in Horst is in 2013 voltooid.

Het pand is volledig volgens onze eigen werkwijze gerealiseerd; met een oppervlakte (BVO) van 2.500 m2  verbruikt het slechts 250 euro aan energie per maand.

image description

Nieuwe positionering

Bewust, Slim, Samen voor het beste resultaat.
Van Tilburg Installatietechniek streeft ernaar om bewust, slim en samen met de opdrachtgever een zo optimaal mogelijk bouw- en installatieontwerp te maken waarbij de Total Cost of Ownership, oftewel de TCO, duidelijk inzichtelijk wordt gemaakt.

image description

Focus op de zakelijke markt

In 2011 zijn we ons volledig gaan richten op de zakelijk markt waar ons specialisme ligt: scholen, zorg, overheidsinstellingen en MKB.

image description

Bedrijfsoverdracht 2e generatie

Begin 2008 vond de officiële bedrijfsoverdracht plaats van Mart en Nel van Tilburg naar zoon Maik van Tilburg en zijn vrouw Loes van Tilburg-Craenmehr.

Vanaf dit jaar heet het bedrijf: 'Van Tilburg Installatietechniek BV'. Maik is sinds 1996 werkzaam bij Van Tilburg en Loes sinds 2004.

image description

Oprichting Installatiebedrijf M. van Tilburg BV

Van Tilburg is een echt familiebedrijf, dat in 1992 ontstond toen Mart en Nel van Tilburg de installatietak overnamen van het bedrijf waar Mart van Tilburg destijds in dienst was. In korte tijd wist Installatiebedrijf M. van Tilburg BV een solide naam op te bouwen als betrouwbaar adviseur en W-installateur.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt