Commercieel medewerker binnendienst

24-40 uur

Wij zijn op zoek naar een proactieve collega die communicatief sterk is.

Heb jij aan één woord genoeg en vind je het leuk om afwisselend werk te doen op het gebied van verkoop, marketing en communicatie?

Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek!

Wat ga je doen?

Je heb een ondersteunende rol binnen ons bedrijf. Je bent werkzaam binnen het commerciële team. Zo help je de vakgroep Verkoop & Advies bij het maken van offertes, presentaties en de voorbereiding van aanbestedingen. Je stelt kritische vragen en zorgt dat alles volledig en netjes bij de klant komt. Je bent goed in het schrijven van teksten en taalfoutjes haal jij er zo uit. Daarnaast ondersteun je bij allerlei werkzaamheden op het gebied van marketing en communicatie. Denk hierbij aan het beheren van klantgegevens en het creëren van content voor op onze website en socialmediakanalen.

Welkom in de familie

Al bijna 30 jaar is Van Tilburg Energie Design een begrip in Horst aan de Maas en daarbuiten. Wij ontwerpen, installeren en beheren duurzame en toekomstbestendige klimaatinstallaties en geven advies op dit gebied. Hiermee zorgen we voor een gezonde en comfortabele werk- en leefomgeving. 

Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf en werken regionaal. Gezondheid staat bij ons centraal; zowel voor de gebouwen die we realiseren als voor onze 55 collega's. We werken in zelforganiserende teams met korte communicatielijnen, waar alle functies even belangrijk zijn.

Jouw eigenschappen

  • Mbo+ werk- en denkniveau
  • Ruime ervaring in een soortgelijke functie 
  • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk
  • Je bent servicegericht, zelfstandig en initiatiefrijk
  • Ruime kennis van Microsoft Office

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan ben je van harte welkom voor een kennismakingsgesprek!

Neem contact op met Linda Lucassen via personeel@vantilburgbv.nl.

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt