Commercieel projectleider - bouw en installatietechniek

Wij zijn op zoek naar een daadkrachtige collega die de brug slaat tussen de verkoop en realisatie. Jij bent de klantverantwoordelijke binnen het projectteam en legt alle  gemaakte afspraken vast.

Ben jij prestatiegericht en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel?

Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek!

Wat ga je doen?

Zodra de opdrachtgever voor ons heeft gekozen ga jij aan de slag. Je denkt mee over de samenstelling van het projectteam en brengt alle eisen en wensen van de klant in kaart. Samen met het projectteam kom jij tot de beste ontwerpkeuze voor een optimaal klimaatconcept. Je zorgt voor een transparante prijsvorming en legt alle gemaakte afspraken nauwkeurig vast. Jij kent het bouwproces en weet je staande te houden tijdens de contractvorming. Zodra we starten met de realisatie van een project draag je het stokje over aan de uitvoerende projectleider. Jij houdt op afstand in de gaten of alle gemaakte afspraken nageleefd worden.

Welkom in de familie

Ruim 25 jaar is Van Tilburg een begrip in Horst aan de Maas en daarbuiten. Wij ontwerpen, bouwen en beheren duurzame en toekomstbestendige klimaatinstallaties in gebouwen en geven advies op dit gebied. Hiermee zorgen we voor een gezonde en comfortabele leef- en werkomgeving.

Wij zijn een innovatief familiebedrijf en werken regionaal. Gezondheid staat bij ons centraal; zowel voor de gebouwen die we realiseren als voor onze 50 collega's. We werken in zelforganiserende teams met korte communicatielijnen, waar alle functies even belangrijk zijn.

Wat neem je mee?

  • Een opleiding in de techniek (elektrotechniek, werktuigbouwkunde, bouwkunde)
  • Hbo-werk- en denkniveau
  • Ruime ervaring in een soortgelijke functie binnen de utiliteitsbouw
  • Commercieel inzicht en overtuigingskracht
  • Structuur
  • De bereidheid om samen met ons in ontwikkeling te blijven

Interesse? Neem contact op met Linda Lucassen via personeel@vantilburgbv.nl.

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt