Contractmanager - bouw en installatietechniek

Wij zijn op zoek naar versterking binnen de vakgroep Verkoop & Advies. We zoeken een daadkrachtige collega die de brug slaat tussen de verkoop en realisatie en alle afspraken nauwkeurig vastlegt. 

Jouw klantengroep bestaat voornamelijk uit opdrachtgevers binnen de overheid, zorg en het onderwijs.

Ben jij kritisch en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel?
Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek!

Wat ga je doen?

Jij brengt alle wensen en eisen van een klant in kaart en bent in staat deze te vertalen naar kansen in het project. Je bent de rechterhand van de commercie en zorgt dat het projectteam op de hoogte is van de gemaakte afspraken. Er zijn geen onduidelijkheden; jij hebt je zaken goed op orde en durft collega's op een positieve manier aan te spreken. Jij weet prioriteiten te stellen. Jij managet het gehele voortraject. Samen met het projectteam kom jij tot de beste ontwerpkeuze voor een optimaal klimaatconcept. De klant weet precies wat hij van ons kan verwachten.

Zodra we starten met de realisatie van een project draag je het stokje over aan de uitvoerende projectleider. Jij houdt op afstand in de gaten of alle gemaakte afspraken nageleefd worden en stuurt bij indien nodig.

Welkom in de familie

Ruim 25 jaar is Van Tilburg een begrip in Horst aan de Maas en daarbuiten. Wij ontwerpen, bouwen en beheren duurzame en toekomstbestendige klimaatinstallaties in gebouwen en geven advies op dit gebied. Hiermee zorgen we voor een gezonde en comfortabele leef- en werkomgeving.

Wij zijn een innovatief familiebedrijf en werken regionaal. Gezondheid staat bij ons centraal; zowel voor de gebouwen die we realiseren als voor onze 50 collega's. We werken in zelforganiserende teams met korte communicatielijnen, waar alle functies even belangrijk zijn. 

Wat neem je mee?

  • Een opleiding in de techniek (werktuigbouwkunde, elektrotechniek, bouwkunde)
  • Hbo-werk- en denkniveau
  • Ruime ervaring in een soortgelijke functie binnen de utiliteitsbouw
  • Overtuigingskracht en structuur
  • Een kritische blik

Interesse? Neem contact op met Linda Lucassen via personeel@vantilburgbv.nl.

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt