Controller

Wij zijn op zoek naar een analytische en daadkrachtige controller die richting weet te geven.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wat ga je doen?

Jij weet exact hoe het bedrijf er financieel voor staat. Je bent de spil in het web binnen het team Finance & Control en de coach voor onze collega's van de financiële administratie. Je hebt een signalerende en adviserende rol richting de directie op bedrijfsniveau. Op projectniveau ben jij de vraagbaak voor onze projectleiders. Je bent verantwoordelijk voor de financiële verslaglegging, je bereidt de onderhanden werk-gesprekken voor en analyseert de projectresultaten. Afwijkingen haal jij er zo uit. Samen met de vakgroepen stel jij de begroting op en bewaakt de afgegeven budgetten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het inkoopbeleid. Je ondersteunt de operationele teams bij het vastleggen van de jaarafspraken en bent eindverantwoordelijk voor investeringen op bedrijfsniveau. Je stuurt tijdig bij en durft collega's op een positieve manier aan te spreken. 

Welkom in de familie

Ruim 25 jaar is Van Tilburg een begrip in Horst aan de Maas en daarbuiten. Wij ontwerpen, installeren en beheren duurzame en toekomstbestendige klimaatinstallaties in gebouwen. Hiermee zorgen we voor een gezonde en comfortabele leef- en werkomgeving.

Wij zijn een innovatief familiebedrijf en werken regionaal. Gezondheid staat bij ons centraal; zowel voor de gebouwen die we realiseren als voor onze 50 collega's. We werken in zelforganiserende teams met korte communicatielijnen waar alle functies even belangrijk zijn.

Wat neem je mee?

  • Minimaal hbo-werk- en denkniveau
  • Financiële opleiding (Accountancy, Bedrijfseconomie, Finance & Control)
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie of bij een accountantskantoor
  • Ervaring met een projectenorganisatie of bouwgerelateerd bedrijf is een must

Kun jij je vinden in bovenstaand verhaal? Neem contact op met Linda Lucassen via personeel@vantilburgbv.nl. We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt