Eerste monteur - W-installaties

Wij zijn op zoek naar een collega voor de montage van werktuigbouwkundige installaties op projecten in de utiliteitsbouw. 

Ben jij de monteur die wij zoeken?
Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek!

Wat ga je doen?

Je legt zelfstandig technische installaties, zoals warmtepompinstallaties, ventilatiesystemen, sanitair en waterleidingen, aan bij onze klanten.. Je werkt op verschillende projecten in de regio. Dit kan een nieuwe sporthal zijn, een verbouwing van een rijksmonument of basisschool. Je werkt aan de hand van de tekeningen en specificaties die je krijgt van de uitvoerder/projectleider en let hierbij goed op de veiligheidsvoorschriften.

Je hebt regelmatig contact met je collega's en overleg met de uitvoerder en/of projectleider over de voortgang van de werkzaamheden. Je krijgt een eigen bedrijfsauto en telefoon, zodat je goed bereikbaar bent.

Welkom in de familie

Al bijna 30 jaar is Van Tilburg een begrip in Horst aan de Maas en daarbuiten. Wij ontwerpen, bouwen en beheren duurzame en toekomstbestendige klimaatinstallaties in gebouwen en geven advies op dit gebied. Hiermee zorgen we voor een gezonde en comfortabele leef- en werkomgeving. Onze klantengroep bestaat voornamelijk uit opdrachtgevers binnen de overheid, zorg, het onderwijs en MKB.

Wij zijn een innovatief familiebedrijf en werken regionaal. Je hebt de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen. Gezondheid staat bij ons centraal; zowel voor de gebouwen die we realiseren als voor onze 55 collega's. We werken in zelforganiserende teams met korte communicatielijnen, waar alle functies even belangrijk zijn. 

Wat neem je mee?

  • Mbo niveau 3/4 - Werktuigbouwkunde of Installatietechniek 
  • Ervaring als monteur binnen de installatietechniek
  • Proactiviteit en klantgerichtheid
  • Een B-rijbewijs voor je eigen bedrijfswagen

Heb je geen ervaring als monteur en wil je je graag omscholen? Ook dan kun je bij ons terecht.

Heb je interesse of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Linda Lucassen via personeel@vantilburgbv.nl.

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! 

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt