Engineer

Jouw werkzaamheden

In deze uitdagende rol ben jij verantwoordelijk voor de installatietechnische berekeningen en het dimensioneren hiervan. Je werkt het installatie-ontwerp uit tot definitieve werktekeningen en levert de juiste gegevens aan voor de regeltechnische omschrijving (RTO). Ook het revisiebeheer ligt in jouw handen. 

Je vergelijkt offertes van leveranciers en geeft advies over materiaalkeuzes op basis van kwaliteit, werking, duurzaamheid en prijs. Je houdt hierbij rekening met de specificaties van de aanvraag, de wettelijke normen en de wensen van de opdrachtgever. Je hebt regelmatig overleg met de bouwteampartners en bent verantwoordelijk voor onze installaties in het 3D-model. 

Welkom in de familie

Al bijna 30 jaar is Van Tilburg Energie Design een begrip in Horst aan de Maas en daarbuiten. Wij ontwerpen, installeren en beheren duurzame en toekomstbestendige klimaatinstallaties en geven advies op dit gebied. Hiermee zorgen we voor een gezonde en comfortabele werk- en leefomgeving. 

Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf en werken regionaal. Gezondheid staat bij ons centraal; zowel voor de gebouwen die we realiseren als voor onze 50 collega's. We werken in zelforganiserende teams met korte communicatielijnen, waar alle functies even belangrijk zijn.

Jouw eigenschappen

  • Je hebt een technische opleiding gevolgd (bijv. werktuigbouwkunde, elektrotechniek, MIT-w, Hit-w)
  • Kennis van w-installaties is een pre
  • Hbo-werk- en denkniveau
  • Ervaring met Revit/BIM, Autocad, Stabicad, Microsoft Office
  • Accuraat en oplossingsgericht
  • Je bent bereid om samen met ons in ontwikkeling te blijven en staat open voor nieuwe technieken.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan ben je van harte welkom voor een kennismakingsgesprek!

Neem contact op met Linda Lucassen via personeel@vantilburgbv.nl.

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt