Financieel Controller (24 tot 40 uur)

Wij zijn op zoek naar een financieel-economisch expert. Ben jij analytisch en en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel?

Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek!

Wat ga je doen?

Jij weet exact hoe het bedrijf er financieel voor staat. Jij bent verantwoordelijk voor de financiële verslaglegging en zorgt voor de maandelijkse rapportages. Je houdt toezicht op de financiële administratie, bereidt de onderhanden werk-gesprekken voor en analyseert de projectresultaten. Fouten en afwijkingen haal jij er zo uit. Samen met de vakgroepen stel jij de begroting op en bewaakt de afgegeven budgetten. De optimalisatie van administratieve processen ligt ook in jouw handen. Daarnaast begeleidt je de subsidieaanvragen en ben je de vraagbaak voor onze boekhoudkundige medewerkers. 

Bovenstaande taken nemen 24 uur per week in beslag. Mocht je je takenpakket willen verbreden dan is dit bespreekbaar. 

Welkom in de familie

Ruim 25 jaar is Van Tilburg een begrip in Horst aan de Maas en daarbuiten. Wij ontwerpen, bouwen en beheren duurzame en toekomstbestendige klimaatinstallaties in gebouwen en geven advies op dit gebied. Hiermee zorgen we voor een gezonde en comfortabele leef- en werkomgeving.

Wij zijn een innovatief familiebedrijf en werken regionaal. Gezondheid staat bij ons centraal; zowel voor de gebouwen die we realiseren als voor onze 50 collega's. We werken in zelforganiserende teams met korte communicatielijnen, waar alle functies even belangrijk zijn.

Het team waarin je werkt bestaat uit twee boekhoudkundige medewerkers en een business controller, die jouw sparringpartner is op financieel gebied.

Wat neem je mee?

  • Hbo-werk- en denkniveau
  • Financiële opleiding (Accountancy, Bedrijfseconomie, Finance & Control)
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
  • Ervaring binnen een projectenorganisatie is een pré.

Interesse? Neem contact op met Linda Lucassen via personeel@vantilburgbv.nl.

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt