Stagiair Installatietechniek (hbo)

Wil jij graag een bijdrage leveren aan de realisatie van gezonde en comfortabele gebouwen en alles te weten komen over duurzame en toekomstbestendige klimaatinstallaties?

Voor de periode september 2022 t/m januari 2023 zijn we op zoek naar een hbo-student voor een stage.

Als stagiair maak je onderdeel uit van ons projectteam. Je werkt mee in de ontwerp- en voorbereidingsfase en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan het technisch ontwerp en de realisatie van onze projecten. Onze ervaren collega's begeleiden je daar uiteraard bij.

Wij bieden jou een afwisselende en uitdagende stageperiode in ons team waarbij je alle facetten tot aan het engineeringsproces ontdekt. De werkzaamheden zijn zeer gevarieerd: onderzoeken en uitwerken van installatietechnische berekeningen en concepten, analyse van energiegebruik en besparingsmogelijkheden en het uitwerken van het installatieconcept. Door zelf aan de slag te gaan leer je snel welke invloed de installatietechniek heeft op een duurzaam gebouw!

Omdat we een klein bedrijf zijn heeft jouw inbreng daadwerkelijk impact. Samen bepalen we de exacte invulling van de stageopdracht.

Wie ben jij?

  • Een derdejaarsstudent hbo werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde of hogere installatietechniek, met interesse voor klimaatinstallaties
  • Je bent leergiering, proactief en hebt een collegiale werkhouding

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een uitdagende stage met goede begeleiding bij een innovatief familiebedrijf
  • Een gezellige werksfeer met 55 behulpzame collega’s
  • Een passende stagevergoeding
  • De mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling en inbreng van eigen ideeën

Ben je enthousiast? Neem contact op met Linda Lucassen via personeel@vantilburgbv.nl

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt