Hoofdmonteur W-installaties

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige collega voor de montage van de werktuigbouwkundige installaties op projecten in de utiliteitsbouw. 

Ben jij de ervaren monteur die wij zoeken?
Dan nodigen we je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Wat ga je doen?

Jij kent de weg op de bouw. Je voert zelfstandig werkzaamheden uit aan onze installaties en stuurt collega-monteurs aan. Je let hierbij goed op de veiligheidsvoorschriften en kwaliteitsnormen. Je stemt je werkzaamheden goed af met collega's van andere bouwbedrijven. Daarnaast blijf je op de hoogte van de nodige vakkennis.

Welkom in de familie

Al bijna 30 jaar is Van Tilburg een begrip in Horst aan de Maas en daarbuiten. Wij ontwerpen, bouwen en beheren duurzame en toekomstbestendige klimaatinstallaties in gebouwen en geven advies op dit gebied. Hiermee zorgen we voor een gezonde en comfortabele leef- en werkomgeving. Onze klantengroep bestaat voornamelijk uit opdrachtgevers binnen de overheid, zorg, het onderwijs en MKB.

Wij zijn een innovatief familiebedrijf en werken regionaal. Je hebt de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen. Gezondheid staat bij ons centraal; zowel voor de gebouwen die we realiseren als voor onze 55 collega's. We werken in zelforganiserende teams met korte communicatielijnen, waar alle functies even belangrijk zijn. 

Wat neem je mee?

  • Mbo niveau 4 - werktuigbouwkunde of Installatietechniek 
  • Ruime ervaring als (hoofd)monteur binnen de installatietechniek
  • Kennis over de laatste normen en technieken
  • Proactiviteit en klantgerichtheid
  • Een B-rijbewijs voor je eigen bedrijfswagen

Heb je interesse of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Linda Lucassen via personeel@vantilburgbv.nl. We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt