Leerling-monteur W-installaties

Werk jij graag met je handen en wil je werken en leren combineren?
Lijkt het je leuk om te sleutelen aan verwarmingsinstallaties, water- en afvoerleidingen, sanitair en koelinstallaties?

Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek!

Wat ga je doen?

Je volgt een BBL-traject. Dit betekent dat je vier dagen bij ons komt werken en één dag per week naar school gaat. Je volgt een technische mbo-opleiding, bijvoorbeeld 'Monteur werktuigbouwkundige installaties'. Vanaf dag één ga je met een ervaren monteur mee en leer je hoe je werktuigbouwkundige installaties monteert en installeert. Je werkt op diverse bekende projecten in de regio, zoals een school, verzorgingstehuis of bedrijfshal.

Wat kun je verwachten van ons?

Je komt bij ons in dienst en dat betekent dat je direct een salaris krijgt. Ook betalen wij het lesgeld en eventuele andere kosten voor trainingen en cursussen. Je hebt 38 vrije dagen om lekker vakantie te vieren.

Bij Van Tilburg werken 55 collega's die altijd bereid zijn om je te helpen. Regelmatig komen we bij elkaar om kennis te delen. Ook houden we van een feestje op z'n tijd! 

Op het moment dat jij je BBL-traject succesvol hebt doorlopen krijg je een vaste baan bij ons. We hebben verschillende functies dus je kunt je blijven ontwikkelen en specialiseren. We kijken samen wat het beste bij jou past.

Wat neem je mee?

  • Een vmbo- of havo-diploma
  • Technisch inzicht - je hebt interesse in de techniek en wil hier graag meer over weten.
  • Gezelligheid en een proactieve houding

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Linda Lucassen via personeel@vantilburgbv.nl.

Werk je al een tijdje binnen een andere branche en wil je je omscholen? Ook dan ben je van harte welkom voor een kennismakingsgesprek!

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt