Projectmanager Installatietechniek

Wij zijn op zoek naar een technisch commerciële projectmanager/-leider met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Kun jij de regie voeren over grote projecten in een technisch complexe omgeving?
Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek!

Over de functie

Al in een vroeg stadium ben jij betrokken bij het project. Je bent nieuwsgierig en denkt vanaf de tenderfase mee met onze verkoopadviseurs. Zodra het project gegund is, draagt de verkoopadviseur het stokje aan jou over. Vanaf dat moment ben jij organisatorisch, technisch en financieel verantwoordelijk. Daarnaast stuur je het projectteam aan en bent in staat hen te enthousiasmeren en te motiveren. Je draagt zorg voor het definitieve ontwerp, de voorbereiding en de planning van de uitvoering. Samen met het team zorg je voor een goed ontwerp en een perfecte uitvoering. Alleen zo kunnen wij een gebouw neerzetten dat energiezuinig is en waarbij architectuur, bouwfysica en techniek in balans is. Samen met de andere bouwpartners zorg jij dat de klant tijdig een gebouw opgeleverd krijgt, dat aan de wensen voldoet van zowel de gebruiker als opdrachtgever. 

De gebouwen die jij met je team realiseert zijn bijvoorbeeld: een nieuwe sporthal, een transformatie van een rijksmonument of een verbouwing van een schoolgebouw. Je bewaakt de inkoop en neemt de klant mee in veranderingen tijdens het bouwproces, zowel op technisch gebied als financieel. Je inspireert het bouwteam en coacht de collega's in jouw projectteam, zodat het project vlekkeloos verloopt. 

Welkom in de familie

Al 30 jaar is Van Tilburg een begrip in Horst aan de Maas en daarbuiten. Wij ontwerpen, bouwen en beheren duurzame en toekomstbestendige klimaatinstallaties in gebouwen en geven advies op dit gebied. Hiermee zorgen we voor een gezonde en comfortabele leef- en werkomgeving. Onze klantengroep bestaat voornamelijk uit opdrachtgevers binnen de overheid, zorg, het onderwijs en MKB.

Wij zijn een innovatief familiebedrijf, met vakkundige collega's en werken regionaal. Gezondheid staat bij ons centraal; zowel voor de gebouwen die we realiseren als voor onze 55 collega's. We werken in zelforganiserende teams met korte communicatielijnen, waar alle functies even belangrijk zijn. 

Daarom kies je voor Van Tilburg

 • Wij zijn een gezellig en informeel team in een zelforganiserende organisatie.
 • Wij hebben regelmatig een feestje: een weekendje weg, bouwvakborrel en kerstviering.
 • Wij delen onze successen, ook financieel.
 • Je hebt 38 vrije dagen.
 • Je werkt regionaal. 
 • Je werkt mee aan de energietransitie voor scholen, overheidsgebouwen, zorgcomplexen en kantooromgevingen.
 • Wij blijven investeren in de ontwikkeling van onze mensen zowel op technisch vlak als ook in je persoonlijke ontwikkeling.

Wat neem je mee?

 • Een technische opleiding (bijv. werktuigbouwkunde, elektrotechniek, Mit, Hit)
 • Hbo-werk- en denkniveau
 • Relevante ervaring als projectmanager of -leider in de utiliteitsbouw
 • Je bent communicatief en organisatorisch sterk en hebt empathisch vermogen
 • De motivatie om te blijven leren en mee te denken over ontwikkelingen binnen ons bedrijf

Heb je interesse of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Linda Lucassen via personeel@vantilburgbv.nl. We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt