Servicecoördinator

Ben jij de enthousiaste servicecoördinator die de boel onder controle heeft, zijn afspraken nakomt en processen soepel laat verlopen in een dynamische omgeving? 

Dan nodigen we je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Hoe ziet jouw dag er uit?
Als servicecoördinator zorg je samen met je collega's voor de perfecte klantbeleving. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten bij servicegerelateerde vragen, je geeft advies en zorgt voor een passende oplossing. Je zorgt voor een optimale planning van binnengekomen storingen en kunt snel schakelen als er zaken tussendoor komen.

Niet alleen op technisch vlak ben je sterk. Ook weet je dit op de juiste manier over te brengen. Je bent samen met de service binnendienst het eerste aanspreekpunt voor onze onderhouds- en servicemonteurs. Jij weet hen te motiveren, zonder jezelf boven het team te plaatsen. Je staat stevig in je schoenen en weet welke klus prioriteit heeft. Doordat je kennis van de installaties up-to-date is, kun je snel schakelen en neem je makkelijk besluiten. 

Welkom in de familie
Ruim 25 jaar is Van Tilburg een begrip in Horst aan de Maas en daarbuiten. Wij ontwerpen, installeren en beheren duurzame en toekomstbestendige klimaatinstallaties en geven advies op dit gebied. Hiermee zorgen we voor een gezonde en comfortabele werk- en leefomgeving. 

Onze klantengroep bestaat voornamelijk uit opdrachtgevers binnen de overheid, zorg en onderwijs.

Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf en werken regionaal. Gezondheid staat bij ons centraal; zowel voor de gebouwen die we realiseren als voor onze 50 collega's. We werken in zelforganiserende teams met korte communicatielijnen, waar alle functies even belangrijk zijn.

Regelmatig komen we bij elkaar om kennis te delen. Ook houden we van een feestje op z'n tijd!

Wat neem je mee?

  • Een proactieve en collegiale werkhouding. Je bent een echte teamplayer.
  • Een relevante opleiding (MBO 4) met een aantal jaar werkervaring.
  • Kennis van Microsoft Office (Word en Excel).
  • Goede kennis van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.
  • De bereidheid om samen met ons in ontwikkeling te blijven.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel of ben je een ervaren servicemonteur die klaar is voor de volgende stap? Dan ben je van harte welkom voor een kennismakingsgesprek!

Neem contact op met Linda Lucassen via personeel@vantilburgbv.nl.

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt