Servicemonteur W - Onderwijs & Zorg

Werk jij graag in teamverband met enthousiaste, vakkundige servicecollega's?

Wij helpen mee aan de realisatie van frisse scholen en zorgen dat onze zorglocaties in de regio heerlijk comfortabel zijn. Tot onze klantenkring behoort een groot aantal scholen, kinderopvang- en zorgcentra. Daarnaast zijn we veel werkzaam binnen de overheid en het MKB.

Vind je het leuk om te werken aan complexe installaties? Om zo een gezonde leef- en werkomgeving te creëren? Lees dan snel verder!

Toekomstbestendig bouwen en beheren
Als servicemonteur werk je in teamverband en heb je een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor het beheer bij onze klanten in onder andere het onderwijs en de zorg. Wij monitoren en optimaliseren de prestaties van al onze installaties om zo een comfortabele omgeving te realiseren. Technische ontwikkelingen volgen we op de voet, zodat onze gebouwen klaar zijn voor de toekomst! Zo hebben we al 20 jaar ervaring in de warmtepomp- en regeltechniek.

Welkom in de familie
Ruim 25 jaar is Van Tilburg een begrip in Horst aan de Maas en daarbuiten. Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf en werken regionaal. Gezondheid staat bij ons centraal; zowel voor de gebouwen die we realiseren als voor onze 50 collega's. We werken in teams met korte communicatielijnen en waar alle functies even belangrijk zijn.

Wat neem je mee?

  • Een proactieve en collegiale werkhouding.
  • Gezond verstand met relevante werkervaring.
  • De bereidheid om samen met ons in ontwikkeling te blijven.

Heb je een elektrotechnische achtergrond en wil je het beste van twee werelden bij elkaar brengen? Ook dan ben je van harte welkom voor een gesprek. Wij brengen je graag de W-kennis bij!

Interesse? Neem contact op met Linda Lucassen via personeel@vantilburgbv.nl.

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt