Software Engineer Gebouwautomatisering

Ben jij een echte teamplayer, goed in het analyseren van technische vraagstukken en creatief in het bedenken van oplossingen? 

Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek!

Wat ga je doen?

Jij bent één van de kartrekkers binnen onze vakgroep gebouwautomatisering op het gebied van software. Je bent verantwoordelijk voor het technisch uitwerken en programmeren van geïntegreerde systemen voor de automatisering van gebouwgebonden installaties, zoals Priva en Distech HVAC-regelingen. Jij ontwerpt en programmeert de regel- en besturingssoftware en bent bekend met protocollen zoals BACnet en MODbus. Met jouw kennis zorg jij voor standaardisatie en til jij de software naar een hoger niveau. 

Je bent de rechterhand van de projectengineer en ondersteunt de inbedrijfstelling. Je bent het eerste aanspreekpunt voor leveranciers en de vraagbaak op het gebied van systeemsoftware binnen ons bedrijf. Collega's weten dat ze bij jou terecht kunnen.

Welkom in de familie

Ruim 25 jaar is Van Tilburg een begrip in Horst aan de Maas en daarbuiten. Wij ontwerpen, installeren en beheren duurzame en toekomstbestendige klimaatinstallaties en geven advies op dit gebied. Hiermee zorgen we voor een gezonde en comfortabele werk- en leefomgeving. 

Onze klantengroep bestaat voornamelijk uit opdrachtgevers binnen de overheid, zorg en onderwijs.

Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf en werken regionaal. Gezondheid staat bij ons centraal; zowel voor de gebouwen die we realiseren als voor onze 50 collega's. We werken in zelforganiserende teams met korte communicatielijnen, waar alle functies even belangrijk zijn.

Jouw eigenschappen

  • Je hebt een technische opleiding op mbo-4 of hbo-niveau (Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde)
  • Proceskennis op HVAC-gebied is een pré
  • Je hebt basiskennis op het gebied van ICT
  • Je bent jong van geest, flexibel, proactief en een echte teamplayer
  • Je bent bereid om samen met ons te blijven groeien en volgt de ontwikkelingen binnen ons vakgebied op de voet.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan ben je van harte welkom voor een kennismakingsgesprek!

Neem contact op met Linda Lucassen via personeel@vantilburgbv.nl.

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt