Werkvoorbereider/tekenaar

Door de uitbreiding van onze klantenportefeuille zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider/tekenaar.

Ben jij die technische duizendpoot die graag werkt in een ondersteunende rol, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

Wat ga je doen?

Jij zorgt ervoor dat het duidelijk is welke materialen benodigd zijn voor het werk, bestelt deze en zorgt dat ze tijdig beschikbaar zijn voor onze monteurs. Je stemt alles goed op elkaar af en schakelt met onderaannemers, zodat zij weten wat er van hen verwacht wordt en ze op de hoogte zijn van de planning.

Ook zorg je ervoor dat het materieel ingehuurd wordt dat benodigd is om de werkzaamheden uit te voeren. Waar nodig maak je werktekeningen voor de monteurs. Je ondersteunt bij het calculeren en houdt in de gaten of de inkoopfacturen juist zijn. Ook voor de nazorg, denk aan revisiewerk en garantiedocumenten, ben jij verantwoordelijk. 

Welkom in de familie

Al bijna 30 jaar is Van Tilburg Energie Design een begrip in Horst aan de Maas en daarbuiten. Wij ontwerpen, installeren en beheren duurzame en toekomstbestendige klimaatinstallaties en geven advies op dit gebied. Hiermee zorgen we voor een gezonde en comfortabele werk- en leefomgeving. 

Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf en werken regionaal. Gezondheid staat bij ons centraal; zowel voor de gebouwen die we realiseren als voor onze 55 collega's. We werken in zelforganiserende teams met korte communicatielijnen, waar alle functies even belangrijk zijn.

Jouw eigenschappen

  • Je hebt een technische opleiding gevolgd in de installatietechniek (bijv. werktuigbouwkunde of MIT-w)
  • Mbo-werk- en denkniveau
  • Ervaring in een soortgelijke functie is een pré
  • Je bent proactief en communicatief sterk
  • Je bent bereid om samen met ons in ontwikkeling te blijven en staat open voor nieuwe technieken.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Of wil je graag de overstap van buiten naar een binnendienstfunctie maken? Dan ben je van harte welkom voor een kennismakingsgesprek!

Neem contact op met Linda Lucassen via personeel@vantilburgbv.nl.

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt