Bart Thielen

Controller

“De lijntjes bij Van Tilburg zijn erg kort en de deur bij collega's staat altijd open.”

Een jaar geleden ben ik begonnen als controller bij Van Tilburg, en wat een verschil is dit met mijn vorige baan in een productiebedrijf met een groot machinepark en massaproductie! De bouwsector en de projectorganisatie van Van Tilburg zijn een compleet nieuwe uitdaging.

Wat mijn werk zo geweldig maakt, is dat ik als controller de spil in het web ben. Alles komt samen in onze boekhouding, en dankzij dit financiële inzicht kan ik kansen en risico's identificeren en delen met mijn collega's. Ik werk nauw samen met hen, maar heb ook zelfstandige taken, waardoor mijn functie enorm gevarieerd is en volop ontwikkelingsmogelijkheden biedt.

Ik vind het mooi dat ik op deze manier mijn steentje bijdraag om de gebouwde omgeving te verduurzamen.

Job van Sambeek

Software engineer

“Je krijgt echt de kans om je te ontwikkelen bij Van Tilburg."

Ik ben gestart als servicemonteur bij Van Tilburg. Daarvoor werkte ik in de particuliere markt en de utiliteit trok mij erg aan. Ook het feit dat Van Tilburg veel technische specialisten in huis heeft op het gebied van de meet- en regeltechniek sprak mij aan. Mooi om te zien dat een klein familiebedrijf het specialisme in huis heeft om de gebouwautomatisering zelf te doen.

Voor mij persoonlijk kwam al snel de kans om door te groeien naar servicetechnicus. Toen ik aangaf dat ik het programmeren ook wel zag zitten, werd er meteen meegedacht om mij op te leiden tot software engineer. Het geeft mij echt voldoening om van iets wat je op papier aangeleverd krijgt een werkende installatie te maken.

Ik ben blij dat ik bij Van Tilburg de kans krijg om deze stappen te zetten.

Jos Jenniskens

Servicetechnicus

“Ik krijg veel vrijheid om mijn eigen werk te plannen."

Van Tilburg heeft al heel wat jaren alle gebouwen van de gemeente Horst aan de Maas in beheer. Als vaste servicetechnicus zorg ik ervoor dat de installaties naar behoren werken. Mocht er een storing zijn, dan lossen we deze op. Het is fijn dat ik overal bij betrokken word. Ik ben regelmatig bij het teamoverleg van de afdeling Techniek en ook als er verbouwingen aankomen wordt mijn advies gevraagd. Al wordt er wel soms te vaak overlegd naar mijn idee. Het leukste aan deze rol vind ik de vrijheid die ik heb. Ik plan mijn eigen werk en krijg veel verantwoordelijkheid. 

Natuurlijk kom ik ook regelmatig op kantoor bij Van Tilburg. Zij hebben mij altijd de vrijheid gegeven om mijn werk te combineren met mijn functie bij de vrijwillige brandweer.

“Bij Van Tilburg is er ruimte voor ontwikkeling”

Tiemke Claessens

Engineer

"We hebben veel regionale projecten. Dit zorgt voor betrokkenheid."

Als een van de weinige vrouwen in mijn vak, probeer ik een voorbeeld te zijn voor jonge meiden die de techniek in willen. Ik denk dat een vrouw in het bouwteam echt van toegevoegde waarde is. Zowel binnen Van Tilburg als in een  bouwteam.

Ik zie mijn werk als engineer als 'puzzelen voor gevorderden'. Passen en meten om alles op z'n plek te krijgen. Ik volg nu de deeltijdopleiding Hogere Installatietechniek en zit echt op mijn plek bij Van Tilburg. Een hele fijne werkomgeving. Je mening wordt gerespecteerd; er wordt écht iets mee gedaan.

Ook vind ik het fijn dat er ruimte is om samen met collega's leuke dingen te doen, zoals samen sporten en een feestje op z'n tijd!

Joost Aben

Projectmonteur

“Van Tilburg volgt ontwikkelingen in de markt op de voet."

Ik werk al jaren als projectmonteur en het liefste werk ik aan complexe installaties op grote projecten. Het is fijn om met een aantal collega's samen op een bouw te werken en alles rondom het project te organiseren. Dan pak ik graag de leiding. Sinds kort heb ik mijn bhv-diploma, dit heb ik gehaald via Van Tilburg.

Het leren van mijn vak aan de jeugd geeft mij een goed gevoel! We hebben een aantal leerling-monteurs in dienst en ik vind het mooi om ze te zien groeien. Hier blijf je zelf ook jong bij.

© Van Tilburg Energie Design
website ontwikkeld door Kempen Creëert & LR Internet