Adviseren

Adviseren

Van Tilburg Energie Design geeft advies op het gebied van installaties, verduurzaming en comfort. Elk project is maatwerk en begint met een goed advies.

Waar kunnen we besparingen realiseren en installaties optimaliseren, zodat deze energie-efficiënter werken? Hoe kunnen we het binnenklimaat zo comfortabel mogelijk maken?

Welke aanpassingen moeten gedaan worden om in 2050 te zorgen voor een duurzame en CO2-neutrale energievoorziening?

Meer over adviseren

Ontwerpen

Ontwerpen

Onze engineers werken met verschillende ontwerpsoftware om installatieconcepten uit te werken volgens de wensen van de klant. De bouwfysische eigenschappen van een pand worden meegenomen en het energieverbruik en comfortniveau kan worden bepaald. 

Wanneer het installatieconcept definitief is, volgt de detailengineering. Hiervoor gebruiken de engineers een Bouw Informatie Model (BIM), waarin alle details zichtbaar zijn. 

De gebouwautomatisering is een onderdeel van het ontwerp. De aansturing van de installaties en het gebouwbeheersysteem wordt ontworpen door onze eigen software-engineers. 

Meer over ontwerpen

Bouwen

Bouwen

Voor ieder bouwproces hebben wij een vast projectteam, waarin alle benodigde disciplines aanwezig zijn. 

Zodra een installatieontwerp definitief is, gaan we aan de slag met de uitvoerende fase. Daarbij werken we nauw samen met de klant, alle bouwpartners en vaste leveranciers.

Tijdens de gehele bouw toetsen wij voortdurend of het bouwteam werkt volgens de vooraf opgestelde eisen. Zodat de verwachte prestaties van ons installatieconcept ook gegarandeerd worden.

Meer over bouwen

Beheren

Beheren

Goed onderhouden en afgestelde installaties verhogen het comfort, de behaaglijkheid en daarmee de productiviteit op een werkplek. Tevens verlengt dit de levensduur van de installaties.

Wij monitoren onze installaties op afstand, zodat wij afwijkingen op tijd signaleren en hiermee een storing voorkomen. Het energieverbruik en comfort maken wij inzichtelijk door middel van klimaatsensoren. Optimalisaties voeren wij direct uit, wat zorgt voor energiebesparingen en een verhoogd comfort.

Meer over beheren

© Van Tilburg Energie Design
website ontwikkeld door Kempen Creƫert & LR Internet