Van Tilburg Energie Design is een betrouwbaar, ervaren en vooruitstrevend familiebedrijf dat duurzaamheid en gezondheid centraal heeft staan. Wij adviseren proactief bij energievraagstukken, zijn een betrouwbare partner bij renovaties en nieuwbouwtrajecten en ontzorgen op het gebied van service, onderhoud en beheer.

Het merendeel van onze medewerkers is woonachtig in Noord-Limburg. Zij zetten hun beste beentje voor om de gebouwde omgeving in onze regio te verduurzamen.

Bewust

Milieubewuste en energiezuinige oplossingen voor het gebouw

Een omgeving waarin mensen zich goed voelen en goed blijven voelen, daar willen wij een bijdrage aan leveren. Wij helpen onze klanten bij het verduurzamen van hun vastgoed en geven advies over het energieverbruik en het comfort. Wij bouwen graag een school, bedrijfspand, verzorgingstehuis of andere openbare ruimte welke optimaal afgestemd is op het gebruik. Een gebouw met een optimaal binnenklimaat en een zo laag mogelijk energieverbruik.

Slim

Innovatief en op maat gesneden "Energie Design"

Met behulp van energiemanagement brengen wij de totale energiebehoefte van het gebouw in kaart. Vervolgens optimaliseren wij de installaties met behulp van hydraulische simulatiesoftware en geven we advies over de te nemen maatregelen met betrekking tot de gebouwschil.

Door slimme technieken toe te passen zijn wij in staat het energieverbruik terug te dringen en controle hierop uit te oefenen.

Samen

Samenwerking met onze klanten, bouwpartners & collega's

Wij hanteren een integrale aanpak, waarbij architectuur, bouw en techniek optimaal op elkaar zijn afgestemd.

Deze integrale benadering is van essentieel belang om te komen tot het beste resultaat. Alle beslissingen, in elk stadium, werken op elkaar door. Ontwerp- en materiaalkeuzes hebben effect op het beheer en de jaarlijkse kosten. Daarnaast hebben zij invloed op het energieverbruik, het comfort en de jaarlijkse kosten. Daarom werken onze collega's nauw samen met onze klanten en bouwpartners. Zo zorgen wij samen voor toekomstbestendige gebouwen.

2022
30-jarig jubileum

30-jarig jubileum

Op 21 mei 2022 bestond Van Tilburg Energie Design 30 jaar. Tijdens het jubileumjaar is er op diverse momenten aandacht gegeven aan deze mooie mijlpaal! Ook hebben we speciaal ons logo aangepast. 

2017
Nieuwe positionering

Energie Design

Van Tilburg Energie Design heeft als ultieme doel: gezonde gebouwen realiseren, zowel economisch als ecologisch verantwoord, met een aangenaam binnenklimaat, waar gebruikers optimaal kunnen presteren.

De naam is hierop aangepast: van Installatietechniek naar Van Tilburg Energie Design!

2013
Realisatie van ons eigen pand

Realisatie van ons eigen pand

De bouw van ons nieuwe pand aan de Expeditiestraat in Horst is in 2013 voltooid. Het pand is volledig volgens onze eigen werkwijze gerealiseerd; met een oppervlakte (BVO) van 2.500 m2 verbruikt het slechts 250 euro aan energie per maand.

2011
Focus op de zakelijke markt

Focus op de zakelijke markt

Sinds 2011 richten wij ons volledig op de zakelijk markt. Wij werken voornamelijk voor klanten in de zorg, het onderwijs, de overheid en MKB-bedrijven.

2008
Bedrijfsoverdracht

Bedrijfsoverdracht

Begin 2008 hebben Maik en Loes het bedrijf overgenomen van Mart en Nel. Sinds dit jaar heet het bedrijf: Van Tilburg Installatietechniek BV. Maik is sinds 1996 werkzaam bij Van Tilburg en Loes is in 2004 begonnen.

1992
Oprichting

Oprichting

Van Tilburg is een echt familiebedrijf, dat in 1992 ontstond toen Mart en Nel van Tilburg de installatietak overnamen van het bedrijf waar Mart van Tilburg destijds in dienst was. In korte tijd wist Installatiebedrijf M. van Tilburg BV een solide naam op te bouwen als betrouwbaar adviseur en W-installateur.

© Van Tilburg Energie Design
website ontwikkeld door Kempen Creƫert & LR Internet