Openbare Werken Horst

Dit nieuwbouwproject is onderdeel van de verduurzaming van de Gemeentewerf, waarvoor we eerder al betrokken waren bij het verduurzamen van de loods.

Samen met Wanten Bouw BV en Elektro Van Berlo bv zorgen wij voor een fijne werkomgeving met een optimaal binnenklimaat! We pakken dit project bewust integraal aan, vanaf de engineeringsfase tot aan de beheerfase. 

Ontwerpen

We zetten slimme technologieën in, zoals het digitale BIM-model, om de communicatie tussen partijen makkelijker en transparanter te maken. Zo zorgen wij voor een duurzaam gebouw dat klaar is voor de toekomst. Door nauw samen te werken met onze partners en onze 3D modellen uit te wisselen zijn wij in staat 'clashes' te detecteren. Deze ontdekken we nu al in dit voortraject. Hierdoor voorkomen we dat tijdens de uitvoering op de bouw ongewenste verrassingen ontstaan.

Bouwen

Samen met het bouwteam zijn wij verantwoordelijk voor de realisatie van het project. Vanaf het allereerste concept richten we ons op het creëren van een gebouw wat niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aantrekkelijk en duurzaam. Op gebied van riolering, tapwater, sanitair, beluchting, verwarming en koeling wordt alles ingericht zoals tijdens de engineersfase ontworpen is.

Beheren

Na realisatie wordt het beheer van Openbare Werken overgedragen aan ons serviceteam van de gemeente Horst aan de Maas. Wij zijn bekend met alle gebouwen van de gemeente Horst aan de Maas en kennen de cultuur en de manier van werken van de gemeente. We hebben de afgelopen jaren geïnvesteerd in diverse tools waarmee we een uitstekend inzicht krijgen in de conditie van alle installaties en onderdelen.

Lees meer
Lees minder
Openbare Werken Horst

“Wij vinden een integrale benadering van het project van essentieel belang om bewust, slim en samen succesvol de gemeentewerf te verduurzamen. ”

Boudewijn Pelzer

Projectleider

Opdrachtgever Gemeente Horst aan de Maas
Locatie

Horst

Oplevering Februari 2024
Bruto vloeroppervlak 780m²
© Van Tilburg Energie Design
website ontwikkeld door Kempen Creëert & LR Internet