Verduurzamingsadvies De Kreppel

Op het landgoed aan de rand van Heythuysen ligt Proteion De Kreppel. Een zorgcentrum voor ouderen, met een rijke geschiedenis. Het pand is van oudsher een klooster en heeft diverse bouwdelen.

Wij adviseren Proteion bij de verduurzaming van het pand. Met behulp van energiemanagement maken wij de energiestromen inzichtelijk. Vervolgens optimaliseren wij de installaties met behulp van hydraulische simulatiesoftware en geven we advies over de te nemen maatregelen met betrekking tot de gebouwschil.

In een compleet advies laten wij Proteion zien welke stappen nodig zijn om De Kreppel te verduurzamen, met behoud van een optimaal binnenklimaat.

Mogelijke aanpassingen op het gebied van de installatietechniek voeren wij zelf uit. Voor eventuele bouwkundige aanpassingen schakelen wij met onze vaste partners.

Klaar voor de toekomst

Met dit verduurzamingsadvies is Proteion klaar om de energietransitie in gang te zetten. Proteion voldoet met dit plan aan alle wettelijke verplichtingen en kan met dit plan een subsidieaanvraag voor DUMAVA doen.

Lees meer
Lees minder
Verduurzamingsadvies De Kreppel

“Wij gebruiken hydraulische simulatiesoftware waardoor we precies weten hoe onze installaties gaan werken en wat het energieverbruik is.”

Arjan Peeters

Verkoopadviseur

Opdrachtgever Proteion
Locatie

Heythuysen

© Van Tilburg Energie Design
website ontwikkeld door Kempen Creëert & LR Internet